Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Selia e shoqërisë
Bonn und Eschborn
Friedrich-Ebert-Allee 32 + 36
53113 Bonn
T +49 228 44 60-0 
F +49 228 44 60-17 66 

Dag-Hammarskjöld-Weg 1 -
65760 Eschborn
T +49 6196 79-0 
F +49 6196 79-11 15 

E info@giz.de
I www.giz.de

Regjistri Tregtar
Gjykata e Shkallës së Parë Bonn: HRB 18384
Gjykata e Shkallës së Parë Frankfurt am Main: HRB 12394

Numri i identifikimit i TVSH
DE 113891176

Kryetari i Këshillit Mbikëqyrës
Jochen Flasbarth
Sekretar Shteti në Ministrisë Federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim

Këshilli Drejtuese
Thorsten Schäfer-Gümbel (Zëdhënëse e Këshillit)
Ingrid-Gabriela Hoven
Anna Sophie Herken